Vzdělávací kroužky pro děti – II. pololetí ZAHÁJENO

Hraní si s kostičkami? Kdepak! V Bricku spojujeme vzdělávání a zážitek. A nyní naše vzdělávací kroužky startují II. pololetí. Zájmové kroužky pro děti pořádáme v Bricku a na partnerských školách v okolí. Najděte vhodný program pro děti a termín na našich stránkách. Máme ještě volná místa!

Brick. kroužky nejsou jen o stavění atraktivních modelů z našich speciálně sestavených sad. Je to ucelený koncept vzdělávání postavený na metodice, kterou nejen v ČR úspěšně rozvíjíme už více jak 5 let.
Naše zájmové kroužky jsou zaměřené na oblast STEM (věda, technika inženýring, matematika) a protože jsou děti po celou dobu programu součástí procesu, získají reálné zručnosti, které využijí ve škole i v běženém životě.
A proč děti kroužek v Bricku tolik baví? Protože celé vzdělávání je zábavnou formou a pod taktovkou našich zkušených lektorů, kteří tomu dávají potřebnou šťávu. 🙂

Hraní si s kostičkami? Kdepak! V Bricku spojujeme vzdělávání a zážitek.

Jaký kroužek pro děti v II. pololetí otevíráme?

Chcete si kroužek před přihlášením nejprve vyzkoušet a propásli jste v Bricku den otevřených dveří? Přihlaste se na vaší první lekci jako ukázkovou hodinu a pak se rozhodněte.
Na kroužek se můžete přihlásit i v průběhu pololetí a tak stačí pro své stavitelé vybrat jen vhodný typ kroužku, nejvíce vyhovující termín a budeme se těšit na první společné výzvy! 🙂

V případě jakéhokoli dotazu se neváhejte obrátit na Viktora:

Viktor Karpeta | Manažer Brick. kroužky a tábory
viktor@brick-brick.cz
(+420) 737 901 710