Letní příměstský tábor v Bricku 2023

Během letních prázdnin pořádáme již VII. ročník vzdělávacích letních příměstských táborů v Bricku!
I pro příměstské tábory pro děti 2023 máme připravený nabitý programvýběr z termínů po celé léto.
Vyberte pro děti vhodný termín, téma a zajistěte jim nezapomenutelný zážitek program během prázdnin.

Stejně jako předchozí ročníky, i letos máme pro děti připravené tři témata, ze kterých si mohou vybrat a které budou tvořit příběh celého týdne. Pro letní příměstský tábor 2023 jsme vypsali témata inspirovaná úspěšnými sadami LEGO®.

  • LIGHTYEAR
    Tyto týdny děti čeká intergalaktické dobrodružství s legendárním vesmírným strážcem Buzzem Rakeťákem. Nejen že vstoupíme na povrch měsíce, stejně jako jeho jmenovec, ale poletíme vzhůru do nekonečna a ještě dál.
  • JURASSIC WORLD
    Během těchto týdnů vstoupíme s dětmi do světa dinosaurů, se kterými budeme cestovat časem, abychom zjistili, proč mimo náš Jurský park nežijí.
  • ARCHITECTURE
    V týdny pod názvem ARCHITECTURE budeme cestovat po světě. Navštívíme historické stavby i další slavné budovy a odkryjeme historii i budoucnost staveb.

Děti tak čeká opět spoustu nového poznání a nespočet zážitků!

Spojujeme vzdělávání a zážitek.

Příměstské tábory v Bricku jsou určené pro holky i kluky, kteří absolvovali minimálně 1. třídu a to až po ty, které naše programy stále baví.
Program pro děti je vedený pod taktovkou našich zkušených lektorů, kteří přes školní rok vedou naše zájmové kroužky.
Na táboře začíná den v 07:30 a končí v 16:30. Během dne je pro děti připravený nabitý program plný bádání po nových poznatcích, stavění kostiček LEGO®, soutěží, ale čas si samozřejmě najdeme i na dopolední a odpolední svačinu, vč. vydatného oběda.
Během týdne se tak děti nejen zabaví, najdou si nové kamarády, ale naučí se spoustu nových dovedností a vyzkoušejí i všechny naše programy, jako např.:

Skutečnost, že naše příměstské tábory v Bricku jsou každý rok plně obsazené a táborníci se k nám každý pravidelně vrací, jen dokazuje, že je to v Bricku s námi baví a všichni se těšíme na další povedené léto!

>> VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠENÍ ZDE <<